The best Side of mira prefabrik

Wiki Article

Her ihtiyaca, tercihe göre özel olarak tasarlanmış olan onlarca prefabrik ev modelleri arasından seçebileceğiniz prefabrik hazır ev yapılarını yayla eviniz olarak, bağ eviniz olarak, dağ eviniz olarak, yazlık eviniz olarak ya da dilerseniz kalıcı yaşam alanınız olarak bile kullanabilirsiniz. 1986'dan bu yana onlarca ülkeden binlerce kişi şirket yapılarında Karmod'u tercih etti ve etmeye devam ediyor. BirçOkay toplu konut projesinde, mülteci kampında, eğitim binasında Karmod prefabrik ev teknolojileri kullanıldı.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Hayalinizdeki evi sahip olmak artık daha ulaşılabilir ve uygun maliyetli! İki Katlı Villa fiyatı modern-day konforu ve kaliteyi bütçenize uygun bir şekilde sunmanın en iyi yoludur. Bu özel fiyatlarla, dimension özel bir yaşam alanını hızlı ve ekonomik bir şekilde elde edebilirsiniz. 

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çOkay ihtiyacı olan ev systemını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

İki Katlı Villa fiyatı sadece uygun maliyetli değil aynı zamanda yüksek kaliteli bir konutun erişilebilir olduğunu gösteriyor.

The client ought to Get in touch with the Mira Support team inside 20 times once the product is delivered. Delivery and managing charges from the first purchase, together with VAT or other customs service https://miraprefabrik.com/ fees, are non-refundable. If the customer requests a compensated return label, the corporate will deduct fifteen% in the item’s unique price tag (readily available for the US only). For non-US orders, the client is to blame for delivery again the product or service. You should Notice: The business can not accept item returns according to the following: If it's been twenty times previous the item’s supply.

Warranty The Mira Watch features a a single-calendar year restricted guarantee. This confined warranty applies for your duration of one (1) 12 months within the date of buy with your receipt. Mira needs the first receipt to find out the guarantee interval. During the warranty period, Mira will either mend or switch, at its personal discretion, any https://miraprefabrik.com/ defective Merchandise or section free of charge. We ship around the world!

Çelik çok dayanıklı ve esnek olmasının yanı sıra beton ve ahşap gibi maddelere nazaran çAlright daha homojendir. Homojen yapılar kırılma, çatlama ve şekil değiştirme durumlarına daha az maruz kalacaktır.

Örneğin evin kapılarını, mutfak dolaplarını, boyasını vb herhangi bir masraf kalemini kendiniz yaptırmak isterseniz bunları fiyattan düşerek yeni bir teklif alabilirsiniz.

● Prefabrik evler modüler tasarımlarıyla farklı arazilere uyumlu olacak şekilde yerleştirilebilir.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik ev yaptırmak isteyen her müşterimizin bu yapıları https://miraprefabrik.com/ farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

İki Katlı Villa fiyatı sadece uygun maliyetli değil aynı zamanda yüksek kaliteli bir konutun erişilebilir olduğunu gösteriyor.

Siz de uygun fiyata prefabrik ev modelleri kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize mira prefabrik en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Report this wiki page